Приватність

Merge Pictures працює повністю у браузері. Ваші фото ніколи не завантажуються на сервер.

Ви можете безпечно об'єднувати навіть фото з особистою інформацією.

Ні. Фото існують лише в пам'яті браузера й видаляються після закриття сторінки.