Gizlilik

Merge Pictures tamamen tarayıcıda çalışır. Fotoğraflarınız hiçbir zaman sunucuya yüklenmez.

Kişisel bilgi içeren fotoğrafları bile güvenle birleştirebilirsiniz.

Hayır. Fotoğraflar yalnızca tarayıcı belleğinde bulunur ve sayfa kapatılınca silinir.