Integritet

Merge Pictures körs helt i webbläsaren. Dina foton laddas aldrig upp till någon server.

Du kan sammanfoga även foton med personlig information säkert.

Nej. Foton finns bara i webbläsarens minne och raderas när sidan stängs.