Prywatność

Merge Pictures działa w całości w przeglądarce. Twoje zdjęcia nigdy nie są wysyłane na serwer.

Możesz bezpiecznie scalać nawet zdjęcia z danymi osobowymi.

Nie. Zdjęcia istnieją tylko w pamięci przeglądarki i są usuwane po zamknięciu strony.