Privacy
Het samenvoegen gebeurt volledig in je browser. Je foto's worden nooit naar een server gestuurd.
Je kunt gerust foto's met persoonlijke inhoud samenvoegen.
Nee. Je foto's staan alleen in het geheugen van je browser en worden gewist zodra je de pagina sluit.
Nog vragen?
Neem contact op met ons supportteam over de gratis, watermarkvrije tool die foto's privé in je browser samenvoegt — we lezen elk bericht.
Neem contact op