Privasi

Merge Pictures berjalan sepenuhnya dalam pelayar. Foto anda tidak pernah dimuat naik ke pelayan.

Anda boleh menggabung foto yang mengandungi maklumat peribadi dengan selamat.

Tidak. Foto hanya wujud dalam ingatan pelayar dan dipadam apabila halaman ditutup.