Απόρρητο

Το Merge Pictures εκτελείται εξολοκλήρου στο πρόγραμμα περιήγησης. Οι φωτογραφίες σας δεν ανεβαίνουν ποτέ σε διακομιστή.

Μπορείτε να συγχωνεύετε με ασφάλεια ακόμη και φωτογραφίες με προσωπικές πληροφορίες.

Όχι. Οι φωτογραφίες υπάρχουν μόνο στη μνήμη του προγράμματος περιήγησης και διαγράφονται όταν κλείσει η σελίδα.