Privadesa

Merge Pictures s'executa totalment al navegador. Les teves fotos mai es pugen a un servidor.

Pots unir amb seguretat fins i tot fotos amb informació personal.

No. Les fotos existeixen només a la memòria del navegador i s'esborren en tancar la pàgina.