Поверителност

Merge Pictures работи изцяло в браузъра. Вашите снимки никога не се качват на сървър.

Можете безопасно да обединявате дори снимки с лична информация.

Не. Снимките съществуват само в паметта на браузъра и се изтриват при затваряне на страницата.